Sport 2020. február 23. 15:00

Kiváló eredmény a Slovak Open-ről

Képgaléria
Kiváló eredmény a Slovak Open-ről
Muaythai junior kategóriában, -71 kg-ban 8 harcos nevezett. Provics Gergő 2 győzelemmel menetelt a döntőbe, ahol vasárnap egy szlovák ellenféllel küzdött meg.

A szlovák harcos előző napi meccsét elemezve próbálták felépíteni a taktikát. Gergő sérülés nélkül kezdhette meg a döntőt. Ellenfele hatalmas iramot diktált azonban a félegyházi versenyző nagyon szépen vette ki magát a nagy bal horgok és combrúgások elől. Nagyszerű kontra kéz- és láb technikákkal állította meg ellenfele kezdeményezéseit. A második menettől kezdve Gergő irányította a mérkőzést, balegyenesei, comb- és tolórúgásai sorra találtak hatalmas erővel és pontossággal. Ellenfele a harmadik menetben is próbálta nagy horogütésekkel és köríves rúgásokkal törni Geri lendületét, azonban a KHSE versenyzője mindegyik elől bravúrosan tért ki. A harmadik menet végén ismét Geri keze lendült a magasba.

Ezúton köszönik Gergő támogatóinak, hogy lehetőséget biztosítottak az indulásra e nemzetközi versenyen.

Támogatók: Kecskeméti Gumiipari Kft., NICS probiotics for all, Félegyházi Tej, László Gumiszerviz Kft., Bács-Beton, Szabó Autómosó, ISOTERV, Rollsped, Bács-Szinkron, Varga László. Továbbá köszönik a szülőknek és KHSE csapatának a támogatást és szurkolást.

 

Kövessen minket a Facebookon is!