Helyi hírek 2020. február 27. 12:00

Kiskunfélegyháza is bemutatkozott a Pedagógus Expón

Kiskunfélegyháza is bemutatkozott a Pedagógus Expón
Február 22-én, szombaton Kiskunfélegyháza is bemutatkozott az évente megrendezett Pedagógus Expón Budapesten, a Kongresszusi Központban. A Tourinform Iroda a Kiskun Múzeummal karöltve képviselte városunkat és kínált felejthetetlen programokat diákcsoportoknak és tantestületeknek egyaránt.

Az év pedagógiai eseményére még a határon túlról is érkeztek. A színvonalas előadások mellett számos kiállító jelent meg nevelés és fejlesztés támogató szolgáltatásokkal. Kiskunfélegyháza Kiskőrössel és Bácsalmással közösen invitálta az alföldi régióba az iskolákat és óvodákat.

A Kiskun Múzeum kilépett a klasszikusnak vélt passzív múzeumi világból és megújult, interaktív, korcsoport szerint differenciált programajánlót kínált az osztályoknak egy tartalmas időutazásra. Az erre az alkalomra megjelent, Kirándulj Nálunk! című turisztikai és pedagógiai magazin tavaszi számában is olvashatnak Kiskunfélegyházáról, ahol egy szecessziós időutazásra csalogatják a diákcsoportokat. A Tourinform Iroda és a Kiskun Múzeum is reméli, hogy sikerült felkelteni az érdeklődést értékeink iránt és hamarosan számos kirándulót láthat vendégül a város.


Z. A. 

Kövessen minket a Facebookon is!