Sport 2020. február 26. 09:00

Országos amatőr versenyen ragadtak nyilat a dartsosok

Képgaléria
Országos amatőr versenyen ragadtak nyilat a dartsosok
Országos amatőr versenyt rendeztek Érden február 15-én és 16-án, amelyen több mint ezer férfi nevező és mintegy 60 női dartsos méretette meg magát. A félegyházi alakulatot Horváth Zsolt, Horváth Tibor, Mészáros József, Pecz István, Tóth Róbert, Valkovics István és nem utolsó sorban Vincze Katalin alkotta.

A hölgyeknek külön versenyt szerveztek, ahol a közel 60 indulóból Katalin az 5. helyet szerezte meg élete második versenyén.

A férfiaknál több mint 1000 nevező játszott, ahol a félegyháziak mindannyian bekerültek a legjobb 200-ba. Közülük Róbert egészen a 65. helyig menetelt.

A kiesettek számára rendezett versenyen Horváth Tibor közel 400 nevezőből az előkelő 9. helyet szerezte meg.

A másnapi páros versenyen Pecz István-Valkovics István, valamint a Tóth Róbert-Ozsvárt Miklós méretette meg magát a közel 260 nevezőből. A Tóth-Ozsvárt páros 9. lett, míg a Pecz-Valkovics az előkelő 5. helyen végzett.

Február 22-én a soron következő amatőr, több fordulós versenysorozat 2. állomása következett, ahol a szépszámú nevezettek között Valkovics István a 3. míg Horváth Zsolt a nagyszerű 2. helyet szerezte meg, így a Horváth Zsolt vezeti a ranglistát.

Kép, információ: Tóth Róbert

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!