Sport 2014. szeptember 6. 18:50

Továbbra is százszázalékos a KHTK

Képgaléria
Zsinórban a harmadik mérkőzését nyerte meg a megyei I. osztályú bajnokságban a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata. A bajnoki címvédő félegyháziak ezúttal a Kecel gárdáját múlták felül. A KHTK a szünetben már három góllal vezetett és a második félidei visszafogottabb játéka ellenére 3-1-re győzni tudott.

A mérkőzést rendkívül jól kezdték a félegyháziak. Balog Marcell a 12. percben kezdte meg a gólgyártást, majd a 20. és a 23. percben is betalált. (3-0)

Ezt követően némileg kiegyenlítettebbé vált a játék, ugyan továbbra is sok helyzetet alakított ki a KHTK, de újabb gólt nem született a szünetig.

 

A 2. félidőre az eső is eleredt, ami megnehezítette a folyamatos játék kialakulását. Sokat csúszkáltak a játékosok és egyre többet szabálytalankodtak is.

A vendégek elsősorban a gyors megindulásokra építettek és a 77. percben egy távoli lövés után elvégzett jobb oldali beadást gólra váltottak. (3-1)

A hajrában továbbra is a keceliek veszélyeztettek, a félegyháziak kicsit ráültek az eredményre, de megúszták újabb kapott gól nélkül.

 

A találkozót a KHTK elsősorban az első félidei jó játékának köszönhetően nyerte meg ilyen könnyedén.

 

Az együttes egyedüli hibátlanként vezeti a bajnokságot. 

 

Balog Szabolcs Marcell /játékos, Kiskunfélegyházi HTK/:

- Három győzelemmel kezdünk, ennél jobb rajtot nem is lehetett volna venni. A mérkőzés jól indult a számunkra, az elejétől dominálni tudtunk. Az 1. félidőben lehetett volna 5-6 gól is a különbség, de valamiért nem jött a többi. A 2. félidőben tudat alatt kicsit visszaálltunk, magunkra húztuk az ellenfelet.

 

Doszpod Péter /segítő, Kecel FC/:

 

- Elég rosszul kezdtük a mérkőzést. Látszott, hogy egy jó csapattal állunk szemben. Próbálkoztunk, de a középpályán és a védelemben is olyan hibákat követtünk el, ami megengedhetetlen. Sajnáljuk az első 15 percet, mert a 2. félidőre a félegyháziak kicsit kiengedtek, mi meg találtunk egy gólt. 

 

Bács-Kiskun Megyei I. 4. ford. 2014. 09. 06.

Kiskunfélegyházi HTK- Kecel FC (3-0) 3-1

gólszerzők: Balog Marcell 12. p., 20. p., 23. p., ill. Papp Attila 77. p.

 

G. Z. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!