Sport 2014. szeptember 6. 20:54

Kiütötte ellenfelét a Kiskunfélegyházi HTK II.

Kiütötte ellenfelét a Kiskunfélegyházi HTK II.
A még pont nélkül álló Bócsa otthonába látogatott szeptember 6-án, a megyei II. osztályú bajnokság 4. fordulójában a Kiskunfélegyházi HTK II. A két együttes a bajnokságban eddig ellentétes utat járt be, a félegyháziak bócsaiakkal szemben minden találkozójukat megnyerték. Ez most sem alakult másként; a KHTK II. fölényes 7-0-ás győzelmet aratott és továbbra is esélyes a bajnoki cím megszerzésére.

A mérkőzésen már az 5. percben előnybe kerültek a félegyháziak Bagi Ferenc góljával. Ezt követően az első félidőben nem született több találat. (0-1)

 

A KHTK II. a második félidőre pörgött fel igazán. Az 52. percben Polgár Szabolcs, majd öt perccel később Valkovics Gábor is gólt szerzett. (0-3)

A félegyháziak a biztos előnyük birtokában sem vettek vissza a tempóból. A 67. percben Keresztesi Zoltán négyre növelte a különbséget. (0-4)

A Bócsa csapatából néhány perccel később Kun-Szabó Lászlót kiállította a bíró, amit ki is használt a KHTK II.

Az utolsó percekben Valkovics Gábor lőtt újabb gólt, majd pedig Kádár Tamás villant kétszer, kiütve ezzel a hazai együttest. (0-7)

 

A Kiskunfélegyházi HTK II. három győzelemmel továbbra is százszázalékos a megyei II. osztályban.

 

 

Bács-Kiskun Megyei II. Észak 4. ford. 2014. 09. 06.

Bócsai BLSE- Kiskunfélegyházi HTK II. (0-1) 0-7

gólszerzők: 5. p. Bagi Ferenc, 52. p. Polgár Szabolcs, 57. p. Valkovics Gábor, 67. p. Keresztesi Zoltán, 82. p. Valkovics Gábor, 88. p. Kádár Tamás, 89. p. Kádár Tamás

 

piros lap: 69. p. Kun-Szabó László /Bócsai BLSE/

 

G. Z. 

Kövessen minket a Facebookon is!