Egészségügy 2020. március 20. 10:30

Védőnői óvintézkedések

Védőnői óvintézkedések
Kedves szülők és kismamák! A kialakult járványügyi helyzet miatt, a koronavírus okozta fertőzés megelőzése érdekében az alábbiakról szeretne tájékoztatást adni a Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat.

A védőnői szolgálatnál is minimálisra kell csökkenteni a közvetlen kontaktokat, ezáltal pedig az esetleges fertőzésveszélyt és a betegség terjedését. Rendelkezésünkre állnak a digitális kommunikációra alkalmas eszközök, amelyek átmenetileg lehetővé teszik a tanácsadás és a látogatás kiváltását. A kapcsolattartást távkonzultáció keretében (telefon, messenger, e-mail útján) tudjuk folytatni! A státuszlapokat, szülői kérdőíveket online küldjük azon gondozottak számára, akiknek aktuális a következő napokban, hetekben. A szülők által kitöltött kérdőív segíti szülő és védőnő közötti kapcsolattartást a személyes találkozás nélkül. A védőoltások beadásával kapcsolatban mindenki telefonon egyeztessen házi gyermekorvosával. Az iskolai kampányoltások és szűrővizsgálatok a veszélyhelyzet megszűnéséig halasztódnak.

Kérjük, hogy továbbra is keressék bizalommal védőnőjüket!

Néhány technikai információ: Átmenetileg Radnóti Irént dr. Szendreiné Lőrincz Angéla helyettesíti. A szolgálati telefonjaink dual-SIM kártyás készülékek, ezért foglalt jelzés helyett nem elérhető jelzést adnak, azaz „kisípolnak”. Ez a jelenség a megnövekedett telefonos forgalmunk miatt gyakran előfordulhat, kérjük gondozottainkat, hogy kicsit később próbálják újra a hívást.

Köszönjük együttműködésüket! Köszönjük, hogy betartják a járványügyi óvintézkedéseket! 


További információk ide kattintva olvashatók.

Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálat
 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus