Helyi hírek 2020. április 5. 14:00

Kocsonyát oszt Húsvét előtt Balla László a rászorulóknak

Kocsonyát oszt Húsvét előtt Balla László a rászorulóknak
A Rádió Smile-ban jelentette be szombaton Balla László alpolgármester hogy Húsvét előtt barátaival, Illés Gyulával és Kovács Károllyal közösen kocsonyát oszt az az 5. számú választókörzet egyedülálló, idős polgárainak és a rászorulóknak.

Döntésével kapcsolatosan elmondta: – Jó néhányan jelezték, hogy ebben a nehéz időszakban szeretnének segíteni embertársaikon. A karácsonyi ebédosztáshoz hasonlóképpen szeretnénk barátaimmal, segítőtársaimmal a nehéz helyzetbe jutottak számára a húsvéti ünnepeket valóban ünnepivé varázsolni. Szeretnénk segítő kezet nyújtani azoknak a körzetben élő nyugdíjasoknak, beteg, idős embereknek, akik a kialakult helyzet miatt olyan rossz anyagi körülmények közé kerültek, hogy a mindennapi megélhetés is nagy gondot jelent számukra. Szeretnék számukra felajánlani húsvét közeledtével 200-300 adag kocsonyát (attól függően, hogy milyen igény jelentkezik). A házhoz szállítás április 11-én, szombaton kezdődik az előre egyeztetett időpontban.

Aki igénybe szeretné venni ezt a lehetőséget, kérik, hogy névvel, lakcímmel, telefonszám megadásával jelezze Balla László alpolgármester felé április 9-én, csütörtökig.

Balla László alpolgármester elérhetősége:
Telefonszám: +36-20/980-5611,
Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Bajcsy u. 15. (Pékvarázs),
E-mail: [email protected]

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus