Helyi hírek 2020. április 12. 12:00 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei – videóval

Húsvét vasárnap, Krisztus Urunk feltámadása – 2020. április 12.

1. A koronavírus-járvány miatt továbbra is zárt ajtók mögött tartanak minden nap reggel 7 órakor szentmisét az adott napra felvett szándékok szerint. A temetési szertartásokat továbbra is temetést végző szolgáltatóval egyeztetett időpontban elvégezik.

2. Elkezdődött a leendő 1. osztályosok iskolai beiratkozása elektronikus úton. Kérik az érintett családokat, hogy a többi adatlappal együtt töltsék ki a hitoktatási adatlapot is.

3. A templomok bezárása miatt az egyházközség működésének egyik biztos anyagi forrása elmarad, hiszen nincsenek perselyadományok. A jelenlegi helyzetben is nyitva van a plébániairoda. Akik szeretnének hozzájárulni a plébánia működéséhez, akár egyházi adó, akár adomány formájában, azokat köszönettel fogadják.

4. Köszönetet mond a plébánia Kiss Gábornak, aki az elmúlt hetekben, napokban elkészítette a videofelvételeket, és feltöltötte az internetre, amelyek az egyházközség
Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján láthatóak. Köszönet Rokolya Csabának, a Szent Benedek iskola igazgatójának, aki a felvételek elkészítéséhez szükséges eszközt a rendelkezésükre bocsátotta.
 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus