Sport 2014. szeptember 15. 15:00 Forrás: Dinnyés Gyula

Íjászverseny a Blaha Lujza téren

Képgaléria
Íjászverseny a Blaha Lujza téren
Szeptember 14-én vasárnap benépesült a kiskunfélegyházi Hősök tere és a Fürdőszálló. A Turul Koppány Íjászai HE két versenysorozat fordulóit rendezte meg a városban.

A MÍSZ DAR VS harmadik, valamint a Koppány VS második állomását szervezték meg az íjászok. A kevésbé barátságos időjárás miatt több mint húsz versenyző nem tudott részt venni a megmérettetésen.

A Himnuszok eléneklése, valamint Csányi József Koppánytag szavalata után a versenyt Kapus Krisztián polgármester nyitotta meg. A 120 versenyző a régió és azon kívüli íjászokból állt össze, érkeztek íjászok Budapestről, Gödöllőről is. A szervezők magas színvonalú, nehéz pályát terveztek és építettek.

A Koppányokat ezen a napon a szervezési munka nem könnyítette az eredményekben, de azért így is akadt dicsőség.

Steicz Adelina gyerek lánykategóriában harmadik, Szeibert Nóra első, Csányi Dóra ötödik lett ifi lány kategóriában.

Németh László ifi fiú kategóriában második lett.

Keserű Szilvia első Nathalie Friedricsh második, míg Bányi Lili élete első versenyén negyedik lett a menyecske kategóriában.

Felnőtt nő kattegóriában Kurucz Orsolya, Nemes Nagy Ágnes és Dongó Anita indult, ahol Orsolya a negyedik Ágnes hetedik és Anita nyolcadik lett.

Felnőtt férfi kategóriában Szeibert Imre, mindösszesen 5 ponttal maradt el a győzelemtől, így második lett, Csányi József hetedik, Szólya Imre 12., Papp Zoltán 13., Csizmár Csaba 14., Tóth Mihály 20., Boldog Bence 22., Kiss János 23., Kis Csaba 30., míg Kurucz Zoltán 34. lett.

Szenior férfi kategóriában Dinnyés Gyula a negyedik helyet szerezte meg.
 

Kövessen minket a Facebookon is!