Helyi hírek 2020. május 3. 18:00

Változik a bölcsődei beiratkozás

Változik a bölcsődei beiratkozás
A KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény bölcsődéibe történő beiratkozás megszokott gyakorlata a veszélyhelyzet miatt az alábbiak szerint módosul. A beiratkozásra  az 53/2020. (IV. 1.) önkormányzati határozatban megjelölt két nap áll rendelkezésre: május 4. és 5.

A személyi biztonság és az egészségvédelem garantálása, valamint a fertőzésveszély minimalizálása céljából a beiratkozás az alábbi módozatok közüli választással valósítható meg.

Egy egyszerűsített beiratkozási lap kitöltésével és a bölcsődékbe történő május 4-én vagy 5-én történő eljuttatásával.

Az 
adatlap letölthető innen, majd kérjük, hogy a választott bölcsődébe e-mail útján szíveskedjenek eljuttatni a [email protected], vagy a [email protected] címre. Kérjük Önöket, hogy a felvételi kérelmet tartalmazó e-mailt kinyomtatva, vagy gondosan elmentve szíveskedjenek megőrizni.

Ha az online-jelentkezés akadályba ütközik, akkor a beiratkozási adatlap nyomtatott változatát ügyfélfogadási időben a polgármesteri hivatal portáján tudják átvenni (2 db/fő). Ezeket szíveskedjenek olvashatóan kitölteni, majd az egyik példányt a beiratkozási napok valamelyikén a kiválasztott bölcsőde kerítésének kapuján elhelyezett postaládába bedobni, a másik példányt pedig gondosan megőrizni.

A beiratkozással kapcsolatban a bölcsődék szakmai egységvezetői nyújtanak tájékoztatást:

Dankó Pista utca 4-6. sz. alatti telephely: Csányi Zoltán Lászlóné – 70/379 2138,

Darvas tér 12. sz. alatti telephely: Gácsi-Kissné Genczinger Emese – 70/374 8876.

Megértésüket köszönjük.

Csányi József
polgármester

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus