Helyi hírek 2020. május 5. 13:00

A koronavírus hatása a megyei turisztikára

A koronavírus hatása a megyei turisztikára
Egy újabb kérdőív kitöltésére kérik Bács-Kiskun megye lakosait, amelynek segítségével arra keresik a választ, hogy régiónk turisztikájára milyen hatást gyakorolt az új koronavírus-járvány. Kérik, hogy Ön is töltse ki a kérdőívet.

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat célja, hogy aktív szerepet vállaljon a megye turizmusának, versenyképességének és vonzerejének növelésében. Májusban ezért átfogó kutatást végez, hogy felmérje a COVID-19 hatásait a megye turisztikai ágazatában. A kérdőíves felmérésekkel a turisztikai szolgáltatókat, településvezetőket és az utazóközönséget szeretnék megszólítani egy-egy külön, specifikusan elkészített kérdőív segítségével. Az eredmények elemzése után a megyei önkormányzat célirányosan tudja majd meghatározni a turizmus újraindításával és fejlesztésével kapcsolatos feladatait annak érdekében, hogy Bács-Kiskun megye és a turizmusában érdekelt szereplők a jövőben még vonzóbb úticélként szerepeljenek Magyarország turisztikai térképén. A válaszaik nem csak abban segítik a megyei önkormányzat munkáját, hogy tudják, mit tehetnek Önért, hanem abban is, hogy a megye 2021-2030-as időszakára vonatkozó turizmusfejlesztési irányokat közösen határozzák meg.

Az alábbi linken elérhető kérdőív a megyei turisztikai szolgáltatóknak szól, május 11-éig van lehetőség kitölteni és elküldeni a válaszokat:
 https://forms.gle/g1sczS7qi8SJVYiq5

A beérkezett vélemények alapján az összesített eredmények elérhetők lesznek a www.bacskiskun.hu oldalon.
 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus