Helyi hírek 2020. május 26. 10:00

X. Virágos Félegyházáért – 2020

Képgaléria
X. Virágos Félegyházáért – 2020
A világjárvány okozta intézkedések sokakat szorítottak a lakás falai vagy a kert kerítései közé. A szokatlan szabályok mindenkit elgondolkodásra és egyben egyéni döntésre késztetnek. Döntés az is, hogy keressük-e a nehézségekben a tanulságosat, az előremutatót, a megtanulhatót, az értékeket.

Éppen 10 éve indult el a Virágos Félegyháza mozgalom, amely mára inkább egyfajta barátságos városi konzultáció, párbeszéd lett a rendezett, szép környezetet szeretők között. Ennek jegyében szólítjuk meg azokat, akik a korlátok között is találtak az otthoni kertészkedésben örömöt, értéket, hasznos elfoglaltságot: kertben, lépcsőházban, lakásban. Nem tudjuk, hogy miként alakulnak a személyes találkozás lehetőségei, de úgy gondoljuk, az új körülmények között is jó megosztani egymással a tapasztalatokat, az elért eredményeket. Idén is szeretnénk teret adni ennek a kedves városi szokásnak, kicsit új formában. E-mailben várunk fotókat kertről, erkélyről. Bízunk benne, hogy az év folyamán még lesz lehetőségünk találkozásra.VÁRJUK – JELENTKEZZEN névvel, címmel, telefonszámmal ellátott jelentkezési lapon, max. 3 fotó beküldésével, 5-6 mondatos szöveges kiegészítéssel. Jelentkezni lehet a [email protected] e-mailcímen, vagy a jelentkezési lap eljuttatásával a könyvtárba.

TÁJÉKOZÓDJON a Félegyházi Közlönyben és a www.kiskunfelegyhaza.hu honlapon folyamatosan megjelentetett hirdetményekből.                  

SEGÍTÜNK – technikai akadályoztatás esetén hívják a 06/70 453-3996-os telefonszámot.                  

TERVEZZÜK a kertlátogatás megszervezését a lehetőségeknek megfelelően. A résztvevőket várhatólag szeptemberben szeretnénk egy személyes találkozásra hívni és MEGAJÁNDÉKOZNI – reméljük, akkor már korlátozás nélkül.

Döntsön és küldje be!
 

Kövessen minket a Facebookon is!