Helyi hírek 2020. május 10. 10:00 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Húsvét 5. vasárnapja – 2020. május 10.

1. Az érseki hivatal újra engedélyezi a nyilvános szentmisék és szertartások végzését. Ennek értelmében minden hétköznap reggel 7-kor és este 7 órakor tartanak szentmisét. A vasárnapi szentmiséket reggel 7-kor, délelőtt 9-kor, ½ 11-kor és este 7 órakor kezdik. Kérnek mindenkit a rendelkezések részletes betartására!

2. Minden nap az esti szentmise előtt ½ 7-től elvégezik a lorettói litániát.

3. A következő napokban, hetekben nagyon sok szabad szentmise van. akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a plébániára!

4. Május 17-én, jövő vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek.

5. Tábort hirdetnek felső tagozatos hittanosoknak július 6. és 11. között Makóra. A jelentkezési lapot a gyerekek a hittanóra internetes felületén megkapták. Kérik, hogy akik menni akarnak, május 31-éig jelentkezzenek!

6. Az érsekség rendelkezése értelmében kérik, hogy adományaikat érkezéskor vagy távozáskor helyezzék a perselybe a kijáratnál.

7. Köszönetet mondanak Kiss Gábornak, aki az elmúlt hetekben az egyházközség Facebook-oldalára és Youtube-csatornájára feltöltötte a templomi szertartásokon készült felvételeket. Köszönet Rokolya Csaba igazgató úrnak, aki a felvételhez szükséges eszközt a templom rendelkezésére bocsátotta.

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus