Sport 2014. szeptember 16. 16:15 Forrás: khtk.gportal.hu

Győzelem Kerekegyházán

Győzelem Kerekegyházán
A Megyei II. osztály Északi csoportjának 5. fordulójában a félegyházi csapatot fogadta a Kerekegyháza együttese. A hazai csapat vezetői kitűnő körülményeket alakított ki a kereki pályán. A KHTK II-ből több hiányzó is volt, hiszen sem Fekete Imre, sem Cseh István nem állt a csapat rendelkezésére, de az első keretből ott volt Balog Máté.



A mérkőzés kezdetén a KHTK csapata támadólag lépett fel, melynek következtében többször is helyzetbe került a vendég csapat. A 13. percben egy jobb oldali támadás után Valkovics passzolt Balog Máténak, aki a bal alsó sarokba lőtt, 0-1.

A KHTK vezetése a vendégeket nyugtatta meg, hiszen egyre veszélyesebb támadásokat vezetett Tóth Péter kapujára. A 22. percnél meg is lett az eredménye, egy bal oldali bedobás után átkerült a labda a jobb oldalra Gavula elé, aki 16 méterről lőtt, lövésébe Lénárt még beleért ezzel Tóth kapust meglepve került a hálóba, 1-1.

A kereki csapat be is szorította a vendégeket és több veszélyes helyzetet alakított ki. A 35. percben Balog adott keresztlabdát a jobb oldalra a hazai védelem lestaktikája nem jött be és Terjék Ákos 15 méterről kilőtte a hosszúsarkot, 1-2.

A 40. percben Balog Mátét ugratták ki és meg is szerezte maga második gólját, csapata pedig harmadik találatát, 1-3.

A második félidő elején ismét beszorult a KHTK, de a félegyháziak kontráiban mindig benne volt a gól. A 77. percben Valkovics ugratta ki Balog Mátét aki megszerezte harmadik gólját és ezzel bebiztosította csapata győzelmét is, 1-4.

A mérkőzést összeségében a KHTK megérdemelten szerezte meg a győzelmet, az igen agilisen játszó Kereki csapat ellen.
 

Kerekegyházi SE – Kiskunfélegyházi HTK II. 1 – 4 (1-3)

Kerekegyháza, 50 néző, 2014.09.13. 16.30

Vezette: Kiss Sándor (Bábel Sándor, Bosnyák Sándor)
 

Kerekegyháza: Magyar - Árvai, András, Szakál, Csorba (Szalai) - Langó, Hugyez, Nagy, Gavula - Vidéki (Bujdosó), Kiss (Czingel) Vezetőedző: Polgár Zoltán
 

KHTK II.: Tóth P. – Lénárt M., Horváth J., Forgó G., Polgár Sz. - Terjék Á. (Cseh I.), Fricska M., Valkovics G., Bagi M. (Kádár T.), Balog M. (Vidéki F.) - Keresztesi Z.

Vezetőedző: Kertész János

Gólszerzők: Gavula ill. Balog M. 3, Terjék Á.

Jók: Tóth P., Horváth J., Balog M., Forgó G., Fricska M.

Sárga lap: Szakál, Nagy ill. Krepsz, Bagi

Fotó: korábbi felvétel
 

Kövessen minket a Facebookon is!