Kultúra 2020. május 12. 12:00

Kedves színházbarát!

Kedves színházbarát!
A március 12-étől az évad végéig elmaradó előadások pótlása összefügg az elrendelt színházi bezárással és korlátozásokkal, ezért azokat nem tudják pótolni. A jegyeket vissza tudják váltani, viszont azok későbbre történő érvényesítésére, cseréjére nincsen lehetőség – áll a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közleményében.

Amennyiben online vásárolt jeggyel rendelkeznek és szeretnék visszaváltani az online megváltott jegyeket, az alábbi linken tudnak erről nyilatkozni 
https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas/ legkésőbb június 15-éig.
A nyilatkozat pontos kitöltéséhez kérik, hogy kövessék a honlap utasításait.

A színház jegyértékesítő rendszer üzemeltetője (Interticket Kft.) olyan nagyszámú elmaradó rendezvényt kezel, hogy a teljes rendezés több hetet is igénybe vehet. A jegyek árának visszatérítése így a nyilatkozási határidőt követően 30, de akár 60 nap is lehet. Épp ezért köszönik a megértésüket és a türelmüket.

A színház szervezési és jegyirodájában megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban a következőt kell tenniük:

Írjanak egy e-mailt a 
[email protected] címre vagy telefonon jelezzék a visszaváltás igényét, legkésőbb június 15-éig. A jegyeket személyesen lesz lehetőségük visszaváltani a jegyiroda újranyitásakor. Ennek időpontjáról azonnal küldünk tájékoztatást önöknek.

Sokan állnak a #neváltsvisszajegyet mozgalom mellé, ami nagyon szép kezdeményezés, és a színház is hálás az ilyen felajánlásokért. Ha Ön is szeretné a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház munkáját támogatni azzal, hogy nem váltja vissza jegyét, az alábbi linken tud róla nyilatkozni.

Lemondás a visszatérítésről – minden jegy esetében: 
https://www.jegy.hu/altalanoslemondas

A 2019/2020-ban vásárolt ajándékutalványok határidejét meghosszabbítják, így azokat december 31-éig lesz lehetőségük felhasználni. A bérletes előadásokról, azok lehetséges pótlásáról, később adnak tájékoztatást a közönség igényeihez igazítva.

A közönségszervezés és a jegypénztárak az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tartanak. Kérdéseiket azonban továbbra is fogadják június 15-éig a 
[email protected] címen, és az alábbi telefonszámokon:

Nagyszínház: 76/501-177 hétfőtől – péntekig: 10-től 14 óráig

Kamaraszínház: 76/501-176 hétfőtől – péntekig 14-től 17 óráig

Kérik, kövessé a színház oldalát a közösségi oldalán és a 
www.kecskemetinemzeti.hu oldalon.

Vigyázzanak egymásra, vigyázzanak magukra, hogy mielőbb találkozhassanak a színházban!

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus