Program 2014. szeptember 17. 08:30 Forrás: keol.hu

Színházak délutánja Kecskeméten

Színházak délutánja Kecskeméten
„Színházak délutánja” lesz szeptember 20-án, szombaton 14.00-18.00 óráig a kecskeméti Katona József Színházban. A program részeként ismét szerveznek kulisszajárást „évadtitkokkal”.






Szombaton délután a kecskeméti színház előtti térre várják a gyerekeket. Lesz arcfestés, játékok, rajzolás, papírhajtogatás. Valamint lesz még jelmezes fotózás, azaz fényképezkedés cirkuszi és színházi jelmezekben. A program porondmestere Czeglédi Ákos. A programokat rossz idő esetén a nagyszínházban tartják meg.

Szombaton 14.30 és 16.00 órakor Énekeljünk együtt Bors nénivel címmel zenés összeállítást láthatnak, halhatnak a résztvevők. A programban fellép majd Csombor Teréz és Puskás Gyula.

A kulisszajárásra a csoportok 15.00 és 16.00 órakor indulnak. Ezúttal is Sirkó László és Hegedűs Zoltán színművészek vezetik az évadtitkokra kíváncsiakat a Nagyszínházban.

Mit tudhatnak meg a színházi séta során a résztvevők? Egyebek között azt, hogy mit rejt a színpad? Mi van a takarásban? Hol dolgozik az ügyelő? Milyen kincseket rejt a kelléktár?

16 órakor mindkét kulisszajáró csoportnak ízelítőt adnak két készülő bemutatóból, a Cirkuszkocsival a sarkvidéken és a Csókos asszony című előadásokból. Közreműködik Károly Kati, Ferencz Bálint, Csombor Teréz, Hajdú Melinda, Dobó Enikő, Aradi Imre, Látó Richárd és Kovács Mihály.

Szombaton 14.00-18.00 óráig bérletvásárlási akciót is tartanak a kecskeméti Katona József Színházban. Aki ugyanis ezen a napon vásárolja meg a teljes áru bérletét, 10 százalék kedvezményt kap. A kulisszajárásra regisztrált jelentkezők között pedig csoportonként 2-2 darab családi bérletet sorsolnak ki.

Regisztrálni a programra már most is lehet, a színház portáján személyesen, vagy a 76/501-170-es telefonon, valamint a színház honlapján: www.kecskemetikatona.hu
 

Kövessen minket a Facebookon is!