Helyi hírek 2020. május 15. 12:00

Rendkívüli felvételi eljárást hirdet a Mezgé

Rendkívüli felvételi eljárást hirdet a Mezgé
Rendkívüli felvételi eljárást hirdet a térség legismertebb, legelismertebb és legszínvonalasabb agrárszakképző intézménye, a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium – tudtuk meg Rózsa Pál igazgatótól.

Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek, akiknek a normál felvételi eljárás valamiért nem sikerült, de ők mégis a jó hírű iskolába szeretnének technikus vagy szakmai bizonyítványt szerezni. Ezek a következők: mezőgazdasági, sütő- és cukrászipari és húsipari technikum, lovász, növénytermesztő, állattenyésztő, pék, hentes és húskészítmény készítő.

Fontos tudnivaló, hogy az eljárást a tanulónak egyénileg kell kezdeményeznie, hiszen a rendkívüli felvételi eljárás már nem központilag történik. A jelentkezési lapot a
www.mezge.hu/felveteli oldalról kell letölteni, majd a kitöltött dokumentumot eljuttatni elektronikus úton az [email protected] címre, postai úton vagy személyesen a 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi Sándor u. 2/A számra, június 15-éig.
 

Kövessen minket a Facebookon is!