Helyi hírek 2014. szeptember 16. 16:05

„Jé, a babaházat is újrafestették!”

Képgaléria
„Jé, a babaházat is újrafestették!”
Csapatépítő tréninget cseréltek közös munkára és az ovisok mosolyára az IBV-sek

 

A rendszeres esőzés miatt az ovisok közül sem látta még mindenki, kipróbálásáról pedig szó sem lehetett. Néhányan a fotózás kedvéért vállalták, hogy bemutatják az óvoda megújult környezetét, s bár nem csúszhattak le a vizes játékon, pózoltak a kedvemért.

Az IBV megkereste a Móravárosi Óvodát, hogy a társadalmi felelősségvállalás jegyében – és főleg azért, mert szívesen tennének valamit –, mintegy 25 fővel jönnének, és felújítanának olyan dolgokat, amire a gyerekeknek szükségük van. Kértek ezekről egy listát, és rövidesen megtörtént a parkosítás, a gyepszőnyegezés, és a homokozó fölé árnyékolás került.

– Kaptunk az udvarra egy ivókutat is, elfelejthetjük a kancsós-poharas megoldást – számolt be az óvodavezető, Magonyné Kis Czakó Katalin. – Szimpatikus megoldásnak tartom, hogy nem pénzt ajánlottak, hanem megtervezett munkát. Lecserélték a világítást is, energiatakarékos izzókat kaptunk, és gumitégla került a csúszda alá. Szeretném kihangsúlyozni, hogy mindez az óvodánk alapítványa, és az IBV közötti együttműködésnek köszönhető.

Az alkalmi idegenvezetésre vállalkozó ovisok is egyenként rácsodálkoztak mindenre, és boldogan kiáltottak fel: – Jé, a babaházat is újrafestették!

tli

Kövessen minket a Facebookon is!