Egészségügy 2020. június 2. 15:00

Újraindul a Fizio- és Mozgásterápiás Osztály a megyei kórházban

Újraindul a Fizio- és Mozgásterápiás Osztály a megyei kórházban
A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház tájékoztatja a lkosságot, hogy június 8-án, hétfőn újraindul a Fizio- és Mozgásterápiás Osztály az alábbiak szerint. 

– Az eddig kiadott kezelőlapok, beosztások érvényüket vesztik.

– A járványügyi előírásoknak megfelelőn a távolságtartás és folyamatos fertőtlenítés miatt a tornatermekben, illetve a kezelőfülkékben egyszerre csak egy beteg tartózkodhat a kezelő személyzet mellett, így a betegfogadás korlátozott kapacitással működik.

– Jelenleg a tartós egészségkárosodás fennállásának veszélye miatti elrendeléseket tudják fogadni (traumatológia, neurológia által akut rehabilitációra beutalt betegek). Felhívják figyelmüket, hogy a kezelőorvos által kiírt elrendelést meg kell újítani!

– Időpontot munkanapokon 7 és 14 óra között lehet kérni a 06/76/516-725-ös telefonszámon. Bejelentkezést június 3-án, szerdától tudnak fogadni. Kérik, készítsék ki az elrendelő orvos által adott ambulánslapot vagy zárójelentést!

– Kérik, hogy csak a megadott időben érkezzenek a vizsgálatra, a várókban töltött idő és az ott várakozók számának minimalizálása érdekében.
Amennyiben a beteg nem jelenik meg időben, a szigorú betegfogadási rend miatt a kezelést nem végzik el.

– Az intézmény területén kizárólag védőmaszkban lehet tartózkodni. Kérik, hogy maszkban érkezzen.

– A vizsgálatra lehetőség szerint egyedül érkezzen, a váróban pedig a 1,5 méteres távolságot egymás egészségének védelme érdekében feltétlenül tartsa be!

– Öltözőt jelenleg nem tudnak biztosítani. Amennyiben lehetőség van rá, már tornaruhában érkezzenek.

– A koraszülött-újszülött babák utógondozása az A épület földszinti tornatermében szintén június 8-án, hétfőn kezdődik, előjegyzés telefonon június 3-ától kérhető, hétköznap 12 és 14 óra között a 06/76 516-700 / 8123-as melléken. Az utógondozásra egy kísérő mehet be a babával, szájmaszk használata mellett.

– Az állapotfenntartó, kúraszerű kezelésre járó betegek telefonon kaphatnak tanácsot, (06/76 516-725) e mellett az intézmény honlapján megtalálható, a gyógytornászok által készített, számukra ajánlott otthoni tornák közül választhatnak állapotuk karbantartása érdekében:

https://www.kmk.hu/…/sz…/332-fizio-es-mozgasterapias-osztaly
 

Kövessen minket a Facebookon is!