Sport 2020. június 3. 16:30

Szarka Ádám a virtuális triatlon győztese

Képgaléria
 Szarka Ádám a virtuális triatlon győztese
A hazai triatlonszezon is eltolódott néhány hónappal a kialakult vírushelyzet miatt. Ennek a problémának orvoslására virtuális versennyel rukkolt elő egy hazai versenyszervező iroda.

Ádám a hír hallatán azon nyomban benevezett a Primavera Balatonman virtuális triatlonra 750 m úszásból, 30 km kerékpárból és 10 km futásból álló megmérettetésre. Sajnos az úszásra hónapok óta nem tudott készülni, de ennek ellenére a másik két számot előtérbe helyezte a felkészülése során. Az úszást egy városhoz közeli tóban sikerült lebonyolítani, neoprén úszóruhában, mivel a víz hőmérséklete csak 15 fok körül mozgott – adta hírül az infokiskunfelegyhaza.hu.



Kerékpározást egy virtuális tréner segítségével tudta kivitelezni egy előre megadott pályán. Ezzel az úgy nevezett “edzőgörgő” segítségével készülnek a versenyzők a téli hónapokban. Futást városban egy kijelölt 5 km hosszú oda-vissza pályán teljesítette. Az 1 óra 48 perc 45 másodperces idővel abszolút első helyen végzett a virtuális mezőnyben, ahol majdnem 10 perccel jobbnak bizonyult a dobogó második fokán végző vetélytársa előtt.



Ádám 2019. évi eredményei:

Keszthely Triatlon Sprint – 2. hely
Balassagyarmat Tereptriatlon OB – 2. hely
Balassagyarmat Aquatlon OB – 3. hely
Primavera Balatonman Kenese – 3. hely
Káptalantóti Duatlon – 1. hely
Ajka Duatlon – 3. hely
Iliny Terepduatlon OB – 2. hely

 

Kövessen minket a Facebookon is!