Hirdetmények 2020. június 5. 17:00

Nyári szünidei étkeztetés

Nyári szünidei étkeztetés
Déli meleg főétkezést biztosít 5 hónapos kortól Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata június 16-ától szünidei gyermekétkeztetés keretében a nyári szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére.

A jelenlegi tanév nyári szünetében 43 munkanapon biztosítja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő e napjai alatt iskolai, óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül lehet benyújtani a polgármesteri hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.), telefonon a 76/562-047-es telefonszámon adnak tájékoztatást. A nyilatkozat kitöltésében a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény nyújt segítséget a Kiskunfélegyháza Hunyadi u. 6. szám alatt.

A szünidei étkeztetést a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Középiskolája, Szakiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma konyhája végzi, amelynek címe Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 34 szám.   

Fotó: illusztráció - Fantoly Márton

 

Kövessen minket a Facebookon is!