Helyi hírek 2020. június 7. 08:00

Nyári táborokkal segítene a szülőkön a Móra Ferenc Művelődési Központ

Képgaléria
Nyári táborokkal segítene a szülőkön a Móra Ferenc Művelődési Központ
Bár a közművelődési intézmények jelenleg zárva tartanak, és erre vonatkozó kormányzati enyhítés még nem született, a Móra Ferenc Művelődési Központ már tervezi a nyár gyermekprogramjait. Az eddigi kéthetes kézműves tábor például két hónapra bővülne, így 6 turnusban várnák az elsősorban 6-10 éves korosztályt.

– Ezúton üzenjük, hogy itt vagyunk, nem fognak magukra maradni a tartalmas nyári időtöltés feltételeinek megteremtésében sem a gyermekek, sem pedig a szülők. Segíteni szeretnénk a táborokkal, számíthatnak ránk. A Móra Ferenc Művelődési Központban biztonságos helyen lesznek a gyermekek, vigyázunk rájuk és garantáltan hasznosan töltik majd a szabadidejüket – mondta el Kovács-Csonka Szilvia, az intézmény igazgatója.



– A nyári napközis táborok lebonyolításának egészségügyi előírásai a birtokunkban vannak, ismert a fertőtlenítések menete és módja, mindenre felkészültünk. A létszám tekintetében szigorúbb szabályozás lesz: 12 fő gyermek a maximum létszám, ami mellett biztonsággal valósíthatók meg a foglalkozások – tette hozzá az igazgatónő, arra kérve a szülőket, hogy amennyiben igényük van a táborra az esetleges nyitást követően, jelezzék azt a 76/466-843-as telefonszámon, vagy üzenjenek a művelődési központ Facebook-oldalán.

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus