Program 2020. június 27. 12:00

10 Szív –1 Cél – Számos megmentett koraszülött élet – Te benne vagy?

10 Szív –1 Cél – Számos megmentett koraszülött élet – Te benne vagy?
2020-ban a Bács-Kiskun Megyei Kórház koraszülött osztálya számára gyűjt a félegyházi A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány. Ezúttal a babáknak is hasznos, több funkciós speciális lélegeztető berendezés megvásárlása a cél – tudtuk meg Papp Anettől, az alapítvány elnökétől.

A készülék amire gyűjtenek, tappancsok segítségével folyamatos monitorozás alatt tartja a baba oxigén és a szén-dioxid-szintjét, kiváltva a jelenlegi tűszúrást. Ez azért is nagyon fontos, mert a kritikus szén-dioxid-szint nagyban fokozza az agyvérzés kockázatát. A szívfrekvencia segítségével válik lehetővé a fájdalomszint megfigyelése, ami a kicsinyek fájdalomcsillapítását teszi hatékonyabbá és célzottabbá.

A vásárláshoz szükséges összeget egy exkluzív naptár értékesítésével szeretnék előteremteni a szervezők, amelynek képein ízlésesen tetovált anyukák és apukák tűnnének fel újszülött babák társaságában. A naptár elkészítésének (fotózás, tervezés, nyomtatás) teljes költsége 500 ezer forint. A termék bevételéből pedig – amely az egész országban megvásárolható lesz – úgy remélik, hogy meg tudják vásárolni a lélegeztetőgépet.

Az alapítvány e terv megvalósításához keres most 10 olyan támogatót, akik 50-50 ezer forintos felajánlással hozzájárulnának a jótékonysági célhoz. Cserében többek között a 2021-es tetováló fesztiválon kapnak felhasználható reklámfelületet.

További részletekkel készséggel áll rendelkezésre Papp Anett, a +36/70 342-1131-es telefonszámon.

 

Kövessen minket a Facebookon is!