Helyi hírek 2020. június 12. 13:00

QR-kódos közüzemi számlák a távhőszolgáltatónál

QR-kódos közüzemi számlák a távhőszolgáltatónál
A Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. örömmel tájékoztatja a fogyasztóit, hogy QR-kóddal látják el idén júniustól a távhőszolgáltatás közüzemi számláit. A QR-kóddal a fogyasztók egyszerűen, gyorsan és kényelmesen fizethetik ki távhőszolgáltatási számlájukat. Nincs szüksége másra, mint egy Android vagy iOS rendszerű okostelefonra (internet hozzáférés szükséges), bankkártyára és a csekken található QR-kódra.

A QR-kódos csekkbefizetés előnyei:

A befizetés bankkártyás fizetésnek minősül, amely a kártyabirtokos ügyfél bankszámlájának terhére történik és a Magyar Posta Zrt. nem számít fel külön díjat. Bármely bank által kibocsátott bankkártyával kifizethető a számla. Nem kell sorban állni a postán. Egyszerűen, a mobiltelefonnal befizethető a közüzemi számla. Nem szükséges semmilyen azonosító, közlemény alkalmazása a beazonosíthatóság érdekében, mivel a QR-kóddal ezek rendelkezésre állnak. A csekkbefizetések nyomon követhetőek a használt alkalmazásban. A QR-kóddal történő fizetéshez javasolják az iCsekk alkalmazás használatát.

A társaság célja a szolgáltatás minőségének folyamatos javítása, ennek érdekében törekednek a fogyasztók részére újabb kényelmi szolgáltatásokat kínálni. Ezzel a fejlesztéssel segítséget nyújtanak a közüzemi számlák határidőben történő befizetéséhez.

Használja Ön is ezt a kényelmes és gyors fizetési módot!

Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft.


Fotó: Magyar Posta
 

Kövessen minket a Facebookon is!