Sport 2020. június 21. 09:00

Tiszakécskei győzelem a VI. Ketrec-kupán

Képgaléria
Tiszakécskei győzelem a VI. Ketrec-kupán
Hatodik alkalommal rendezték meg június 20-án a Ketrec-kupa kispályás labdarúgó tornát. A rendezvényt új helyszínen, a Honvéd Sporttelep műfüves pályáján bonyolították le. Párhuzamos két pályán folyt a küzdelem, négy megyéből összesen 16 csapat érkezett. A végső finálé büntetőpárharcot követően dőlt el. A győzelmet a tiszakécskei Szniax FC szerezte meg a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Clubot legyőzve.

Lovas Tamás főszervező elmondta, eddig Lakiteleken bonyolították le a tornát, idén először került Félegyházára, ami lehetővé tette egyszerre több mérkőzés lejátszását. Több mint 100 kilométerről is érkeztek csapatok, így mindenképpen színvonalas tornának adott otthont városunk.

Torna beszámoló:

A két reggeli csoportból továbbjutott az egyenes kieséses szakaszra a kecskeméti Dirner-Siland Futsal Club, a szentkirályi Kispályások, a tiszakécskei Szniax FC, valamint a helybeli Hope Team csapata.

A két délelőtti csoport már izgalmasabb mérkőzéseket hozott, melyeken továbbjutást érően szerepelt a ceglédi Árpád FC és Kedvencek csapata, a Makói Roma Válogatott, valamint a kecskeméti Tüpe Cukrászda FC.

A negyeddöntők vegyes képet mutattak. Voltak mérkőzések, amiken egyértelmű volt, hogy ki lesz a győztes és voltak az utolsó percekig kiélezett párharcok is.

Az elődöntők után a döntőbe a Dirner-Siland FC és a Szniax FC csapata jutott, a bronzért pedig a Tüpe cukrászra FC és az Árpád FC játszhatott.

Mindkét mérkőzés háromesélyes volt, ami végül ahhoz is vezetett, hogy mindkét pályán csak büntetőpárbajban tudták eldönteni a csapatok a helyezéseket.

Ezután az alábbi végeredmény alakult ki:

I. helyezett: Szniax FC

II. helyezett: Dirner-Siland FC

III. helyezett: Tüpe Cukrászda FC

IV. helyezett: Árpád FC

 

Gólkirály: Majoros Szabolcs (Árpád FC)

Legjobb játékos: Kiss Krisztián (Szniax FC)

Legjobb kapus: Balla József (Dirner-Siland FC)

Ezúton is szeretném megköszönni a részvételt mind a 16 csapatnak, a játékvezetést Farkas Norbertnek és Patyi Zoltánnak, a büfészolgáltatást a Beni Büfének és a Burgertrucknak, a különdíjasoknak való felajánlást Nyeső Pálnak (Burgertruck) és Galgóczy Zsoltnak (Tőserdőért alapítvány) és végül, de nem utolsó sorban a helyszínt a Félegyházi Térségi Sportiskolának.

Találkozunk 2021-ben!

Kép, információ: Lovas Tamás, Gubu Zoltán

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!