Helyi hírek 2020. június 23. 12:00

Félegyházát örökítették meg a Tréfás Békás Forgatag gyermekei

Képgaléria
Félegyházát örökítették meg a Tréfás Békás Forgatag gyermekei
A járványügyi helyzet miatt idén rendhagyó módon szervezte meg Balla László a térség önkormányzati képviselője a Tréfás Békás Forgatagot a Bajcsy utcai játszótéren. A rendezvény elsősorban a gyermekeknek kedvezett.

Igaz, hogy ingyenes volt a belépő, de ahhoz, hogy a fiatalok birtokba vehessék a légvárat, az óriás trambulint, és a gokartokat, egy-egy Félegyházáról készült rajzzal kellett regisztrálniuk. A legjobb négy alkotót a városházán kedves ajándékokkal jutalmazták június 22-én. A palacsintát és a fánkot viszont minden résztvevőnek szívesen és ingyen kínálták az összejövetelen.

Óvodások és iskolások szép számmal voltak jelen a rendhagyó forgatagon. A belépőként leadott rajzaik is nagyon szépek voltak, változatosan, igazi gyerekszemmel mutatták be a várost. A (nem túl szigorú) zsűri Rosta Ferenc alpolgármester vezetésével végül úgy döntött, hogy Borbás Marcell, Fehér Márk, Fehér Zoltán és Rácz Boglárka alkotásai voltak a legszebbek. Ezért őket a támogatók, a félegyházi kosarasok és kézilabdások ajándékkal jutalmazták. Minden ifjú „művésznövendék” kapott egy kosárlabdát, egy kulacsot és egy pólót.

s. r. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!