Egészségügy 2020. június 24. 10:00

Egészséghősök – 2020

Egészséghősök – 2020
A HáziPatika.com keresi 2020 Egészséghőseit, akik munkájuk által/mellett sokat tesznek a lakosság egészségéért. Jelölni augusztus 31-éig lehet.

Jelentkezni a pályázatra, illetve jelölést leadni az [email protected] e-mail címen keresztül lehet, vagy a www.hazipatika/egeszseghosok/jeloles aloldalon keresztül.

Két kategóriában lehet jelentkezni, jelölni a pályázatra:

Civil: Habár nem az egészségügyben, vagy ahhoz szorosan kapcsolódó szakterületen dolgoznak, szabadidejükben betegszervezeteket segítenek, ismeretterjesztő kampányokat indítanak vagy valamilyen más módon népszerűsítik a helyes életmódot. Olyan civil hősöket keresnek, akik munkájuk mellett is sokat tesznek a lakosság egészségéért, az egészségtudatos életmód népszerűsítéséért.

Szakmai: Az orvosi vagy az ápolói hivatás velejárója a betegek edukációja is, de most olyan egészségügyi dolgozók – orvosok, ápolók, védőnők, mentők vagy gyógytornászok – jelölését, nevezését várják, akik a hivatásuk mellett más jó ügy mellé is odaálltak, és munkájukon túl is sokat tesznek a lakosság egészségéért, a helyes életmód népszerűsítéséért. Olyan leendő egészséghősök jelentkezését is várják, akik például életvitelükkel mutatnak jó példát sok ember számára.

A levélben kérik feltüntetni:

  • a pályázatra jelölt személy nevét
  • rövid leírást, miért is jelentkezett/jelöl valaki/t a pályázatra
  • amennyiben mást jelölnek a pályázatra és rendelkeznek azzal, kérik feltüntetni a jelölt e-mail címét is, kapcsolatfelvétel céljából
  • fénykép, amelyet a jelölt pályázathoz a szervezők feltölthetnek a https://www.hazipatika.com/egeszseghosok/jeloltek oldalra


Az e-mailben történő pályázat leadás után a HáziPatika.com szerkesztősége legfeljebb 3 napon belül visszajelzést küld, valamint feltölti a pályázatot a 
https://www.hazipatika.com/egeszseghosok/jeloltek oldalra, amennyiben a pályázatra jelölt személy elfogadta a jelölést és hozzájárult adatai feltöltéséhez.


További fontos információk itt találhatók.
 

Kövessen minket a Facebookon is!