Sport 2020. június 26. 17:00

Kosárlabdatábort szervezett az FTSI

Képgaléria
Kosárlabdatábort szervezett az FTSI
A nyári szünet beköszöntével hagyományosan minden évben megtartja kosárlabdatáborát a Félegyházi Térségi Sportiskola. Helyszínül ezúttal is a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnok szolgált, ahol délelőttönként ügyességi, technikai feladatok vártak a gyerekekre, míg délutánonként elsősorban a strandolásé volt a főszerep.

Az ötnapos tábor idén szélesebb körű lett, hiszen itt töltötték nyári gyakorlatuk egy részét a Constantinum sportosztályának középiskolás tanulói. Velük, illetve a szervezőkkel együtt mintegy 80 fő vett részt a táborban  mondta el Simon Zoltán szervező.

Délelőttönként hat állomáson, hat különböző gyakorlati elem várt a gyerekekre, amit az FTSI edzőinek segítségével végeztek. Egy-egy állomásnál 30 percet töltöttek, így mintegy 3 órát edzettek intenzíven kisebb szünetekkel. Nagy hangsúlyt fektettünk a technikai elemek gyakorlására, a feladatokat lelkesen teljesítették. Az idei tábor más volt mint az előzőek, hiszen a bajnoki szezon tavasszal félbeszakadt. A felkészülést is előbb kezdjük el, augusztus elején indulnak az erőnléti edzések.

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!