Sport 2020. július 7. 13:00

Ezüst és ligaelső dartsikerek

Képgaléria
Ezüst és ligaelső dartsikerek
A 4. fordulóját rendezték meg július első hétvégéjén a kecskeméti Lesz Vigasz Amatőr Darts Viadalnak, amelyen a Félegyházi Darts Club képviseletében Vincze Katalin, Kormányos Dávid, Gál Tamás, Csúri Ferenc, Valkovics István, Pecz István valamint Horváth Zsolt ragadott nyílat.

Vegyesen sikerült a verseny, voltak szép meccsek és akadtak gyengébb játékok is. Végül Pecz István addig menetelt, mígnem a dobogó második fokára állhatott fel.  

Külön gratuláció járt Kormányos Dávidnak, Gál Tamásnak, akik életük második versenyén nagyon szépen helytálltak. Mellettük Vincze Kati is szép játékot mutatott be.

Végül, de nem utolsó sorban kiemelkedőt nyújtott Valkovics István, aki dartsitis-al küzd (akad a dobó karja, nem tudja elengedni a nyilat, létező mentális betegség). Jobb kezes, de elkezdett ballal dobni és szépen szórta a tömeget meg a kiszállókat, így több meccset megnyert.

Mellettük kiemelkedett Tóth Róbert is, aki már az igazolt játékosok között szerepel. Ő is nyilat fogott és meg is nyerte a középkelet-magyarországi darts liga fordulót.

Kép, információ: Tóth Róbert

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!