Helyi hírek 2020. július 7. 12:00

Nyári táborozók a Batthyányban

Képgaléria
Nyári táborozók a Batthyányban
A gyerekeknek óriási szükségük van nyári táborokra, hisz hónapok óta nem voltak társaságban, így ki vannak éhezve a barátokra és az élményekre.

A táborokban új élményeket szereznek, amelyek szerves részét fogják képezni személyiségüknek. A nyári táborokban nem csak a lélek, de a test is egészségesebbé válik. A legtöbbször szabad levegőn való játékok során a gyermek nélkülözi a digitális eszközöket, melyek az elmúlt hónapokban előtérbe kerültek. A táborok legfontosabb pozitívuma, hogy megajándékozzák gyermekeinket a közösség érzésével.

Izgalmas foglalkozást tartottak a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola Erzsébet-táborosainak az Egészségfejlesztő Iroda munkatársai. A gyerekek ügyeskedtek a Kerekerdő Kalandparkban, vidáman teljesítették a Félegyházi Kalandtúrát is, kézműves foglalkozáson vettek részt a Kiskun Múzeumban, strandoltak, de még a madarakról is hallhattak sok érdekességet Meizl Ferenc előadásában.

E táborok is igazolják, hogy a gyerekeknek nem csak a közösségi élményre van nagy szükségük, de arra a tanulást segítő munkára is, ami e táboroknak a sajátja.

Fotó: Batthyány iskola

 

Kövessen minket a Facebookon is!