Helyi hírek 2020. július 12. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 15. vasárnap – 2020. július 12.

1. Szerdán Szent Bonaventura püspök és egyháztanító emléknapja, szombaton pedig Szent Hedvig királynő emléknapja lesz.

2. Július 13-án, hétfőn a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékeznek, a családokért imádkoznak. A szentmisék reggel 7 órakor és déli 12 órakor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkoznak a családokért.

3. A Mária Tisztelők Köre közös imádságot hirdet minden hónap 13-án, este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásába. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Kedden este a 6 órai szentmisét Kiszel Mihály atya lelki üdvéért tartják. A szentmise után szeretettel látják a plébánián egy kis beszélgetésre, találkozásra mindazokat, akik ismerték és szerették Mihály atyát.

6. Július 19-én, jövő vasárnap az este 6 órai szentmisében búcsúztatják Tuzson Attila káplán atyát, akit érsek úr augusztus 1-jei hatállyal Foktőre helyezett plébánosnak. Szeretettel hívnak mindenkit erre a szentmisére.

7. A Kalmár-kápolnában csak szeptembertől lesznek szentmisék.

8. A kisgyermekes szülők számára a vasárnapi szentmisék alatt nyitva tartják az oldalkápolnát, a szentmisébe való kötetlenebb bekapcsolódás lehetősége végett.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!