Kultúra 2020. július 20. 12:00

Újra gyermekzsivaj tölti meg a művelődési központ termeit

Képgaléria
Újra gyermekzsivaj tölti meg a művelődési központ termeit
Június 22-e óta javában zajlanak a kézműves nyári táborok a Móra Ferenc Művelődési Központban. A 6-12 éves korosztályt megszólító programok fókuszában a kézműveskedés áll, de a szervezők egyéb játékos, kreatív elfoglaltságokra is lehetőséget kínálnak a résztvevő gyermekeknek a szabadidő minőségi eltöltése jegyében.  

Az eddig megrendezett táborokban a kézműves foglalkozások mellett sok mozgás, társasjáték, kirándulás gondoskodott a tartalmas időtöltésről. Többek között a táborok vendége volt Bajka Márta iparművész, aki a szövés mesterségével ismertette meg az érdeklődőket, Kátai Tibor néptáncoktató a néptánc és a folkfitnessz hangulatát hozta el magával, a Kiskun Múzeumban pedig Kovács Nándor tárlatvezető segítségével az Antibetyár interaktív bűnmegelőzési játékon bizonyíthatták rátermettségüket a táborozók A turnusok végén a kecskeméti Vadasparkba kirándultak a résztvevő fiatalok.

A jó hangulatú táborok végén szebbnél szebb alkotásokat vittek haza a gyerekek, amelyek még sokáig segítenek felidézni az átélt szép emlékeket.


Fotó: Patyi Zoltán - ARTzone Photography
 

Kövessen minket a Facebookon is!