Sport 2014. szeptember 21. 16:45

Kéztörés és kosár-siker Szerbiában

Kéztörés és kosár-siker Szerbiában
A szerbiai Zomborban szerepelt szeptember 20-án a Jövő Bajnokai DSE serdülő fiúcsapata a helyi KK So-Kos meghívásának eleget téve. A félegyháziak izgalmas találkozót vívtak a szerb csapattal, akiket végül 55-51 arányban győztek le. A mérkőzésen a Jövő Bajnokai DSE játékosa, Gémes Kristóf balszerencsés kéztörést szenvedett.

A félegyháziak ragyogó napsütéses időt fogtak ki, amit a meccs előtti városnéző sétával ki is használtak.

 

A mérkőzés előtt – látva ellenfelük szerkezetét a palánk alatti  játékra helyezték a hangsúlyt, ott lehetetett ugyanis több esélyük, mivel a hazaiak alacsonyabb mezőnyemberei sok gondot okozhattak a külső posztokon.

 

A találkozó végig fej-fej melletti küzdelmet hozott. Az első és harmadik negyedet a Jövő Bajnokai elveszítették, de a másik kettőben sikerült nyerniük, ami végül 4 pontos győzelemhez volt elég.

 

Az összecsapást sajnálatos sérülés árnyékolta be, az utolsó előtti percben Gémes Kristóf irányító egy blokkolás után olyan szerencsétlenül ért talajt, hogy kéztörést szenvedett.

 

KK So-Kos Sombor – Jövő Bajnokai DSE Kiskunfélegyháza  51 : 55

( 13:7, 12:20, 8:4, 18:24)

Helye: Zombor, Szerbia, Monstonga Városi Sportcsarnok

Ideje: 2014. 09. 20. 13:30

Vezette: Galetin M., Horvát D.

 

Jövő Bajnokai: Bozóki M. 20, Gémes K. 17/3, Huszka B. 6, Kanyó Á. 4, Kincses B. 3, Klinkó B. 3, Zsigó B. 2, Cserkó Á. -, Paksi Zs. -, Kelemen D. -, Bitó D. -, Vereb M. -,Szabó K.-.

Edző: Simon Zoltán

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!