Sport 2020. augusztus 2. 09:00

Fordulatos mérkőzésen jutott tovább a KHTK

Fordulatos mérkőzésen jutott tovább a KHTK
Kétgólos hátrányból felállva 5-3-ra legyőzte a Solt csapatát, így továbbjutott a Magyar Kupa első fordulójából a Kiskunfélegyházi HTK labdarúgócsapata.

Márciust követően első tétmérkőzéseiket játszották a megyei csapatok. A Solti FC másodosztályúként, egyben pályaválasztóként fogadta az első osztály aktuális címvédőjét és meglepetésre készült.

Az első negyedóra rögtön két gyors hazai gólt hozott, ami után a 37. percben Tóth István büntetőbéli góljával szépített a KHTK. (2-1)

Az egygólos hátrányt a szünetet követően Nagy Dániel találatával dolgozták le a félegyháziak, de 2-2-őt követően ismét a soltiak örülhettek, újra előnybe kerültek. (3-2)

A következő percek ugyancsak gólokban gazdagon alakultak. A KHTK ismét kiegyenlített, majd Oroszi Dániel második találatával immár a vezetést is átvette. (3-4)

Ezt követően már nem volt a hazaiaknak visszaút. Az ötödik félegyházi gólt Palásti Sándor szerezte meg, amivel a továbbjutást is eldöntötte. (3-5)


Magyar Kupa 1. ford., 08. 01.
Solti FC – Kiskunfélegyházi HTK 3-5 (2-1)


Gólszerzők: Varga Zoltán 9. p., Széles Gergő 14. p., Szement Gábor 62. p. ill. Tóth István 37. p. (11-esből), Nagy Dániel 59. p., Oroszi Dániel 65. p., 67. p., Palásti Sándor 75. p.

Kép: Archív

G. Z.

 

Kövessen minket a Facebookon is!