Helyi hírek 2020. augusztus 6. 08:00

Napközi Erzsébet-tábor platános módra

Képgaléria
Napközi Erzsébet-tábor platános módra
Öt héten keresztül vettek részt a Platán iskola alsó tagozatos diákjai a a Napközi Erzsébet-tábor nyári programjain. Négy héten keresztül a Platán iskola gyönyörű, árnyas zöldövezetében és tantermeiben, az utolsó héten pedig a József Attila székhelyintézményben táboroztak. Az intézmény pedagógusai hétről-hétre tartalmas, hangulatos, élménydús és vidám programokkal örvendeztették meg a gyerekeket.

Külön köszönet a Kiskun Múzeumnak, a Szakmaközi Művelődési Háznak, az Egészségfejlesztési Irodának, a Kiskunfélegyházi Védőnői Szolgálatnak, a Mezgé tangazdaságának, a Félegyházi Termál Parkfürdőnek, és Keserű Benedeknek, a Platán iskola egykori tanítványának, hogy minden héten elvarázsolták a tanulókat színes programjaikkal.

A tábor ideje alatt több előadó látogatott az iskolába. Az ARGOS Állatvédelmi Egyesület jóvoltából négy aranyos és rendkívül okos kutyával barátkozhattak a diákok, ezt követően a Kiskunfélegyházi Cicamentők a felelős állattartásról tartottak előadást egy kötetlen beszélgetésen.

A Magyar Környezetgazdálkodási és Vidékfejlesztési Társaság elnöke, Kiss Balázs immár második alkalommal örvendeztette meg a gyerekeket egy fülesbagoly röptetésével és etetésével.

A tábor idején az iskola volt tanulói lelkesen segítették a pedagógusokat közösségi szolgálatukkal.

 

Kövessen minket a Facebookon is!