Helyi hírek 2020. augusztus 9. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 19. vasárnap – 2020. augusztus 9.

1. Hétfőn Szent Lőrinc diakónus és vértanú ünnepe, kedden Szent Klára emléknapja, csütörtökön Boldog XI. Ince pápa emléknapja, pénteken Szent Maximilián Kolbe áldozópap és vértanú emléknapja, szombaton pedig Nagyboldogasszony főünnepe lesz.

2. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

3. Augusztus 13-án, csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékeznek, a családokért imádkoznak. A szentmisék reggel 7 órakor és déli 12 órakor lesznek. ½ 12-től rózsafüzért imádkoznak a családokért.

4. Közös imádságot hirdet a Mária Tisztelők Köre minden hónap 13-án, este 6 órára a Mártírok útja 7. szám alatt Lugosi Lászlóné lakásába. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

5. Augusztus 13-án, csütörtökön a Szent Mónika Közösségek találkozója és lelki napja lesz Petőfiszállás-Szentkúton. Tudnivalók a hirdetőtáblán olvashatók.

6. Szombaton, Nagyboldogasszony ünnepén reggel ½ 7-kor, 8 órakor és este 6 órakor lesznek a szentmisék.

7. Már most hirdetik, hogy augusztus 22-én, szombaton este 7 órakor, a plébánia udvarán levő kerti színpadon hangversenyt ad az „In Medias Brass” fúvós quintett. 3 évvel ezelőtt már hallhatták őket a templomban. Most egy könnyedebb, szabadtéri műsorral készülnek „A szív a legszebb kincs” címmel. Szeretettel hívnak és várnak mindenkit.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!