Helyi hírek 2014. szeptember 22. 12:10

Körkérdés: Mennyi a várakozási idő?

Képgaléria
Körkérdés: Mennyi a várakozási idő?
Ülnek a padon, a kevésbé szerencsések naponta legalább 1-2 órát. Reggel a becsöngetést, délután a busz- vagy a vonatindulást várják. Ők a bejárók.

 

Kitti (15)

Nem számítok igazi bejárósnak, mert biciklivel is tudok közlekedni. Ha mégis a buszt választom, akkor reggel elég pontosan beérek, csak délután kell várakozni, olyan 20 percet. Ez észrevétlenül eltelik a barátokkal, valamelyik padon a parkban, vagy a váróteremben.

Bence (17)

Nem jellemző, hogy reggel várakozni kellene, de délután 20 perc és 2 óra között váltakozik az az üres idő, amit a MÁV biztosít. Nem tájékozódtam még, hogy hol lehetne várakozni az állomás épületén és a környező padokon kívül.

Niki (17)

Háromnegyed 7-kor érek Félegyházára, akkor van egy egész órám, és délután is kb. ugyanennyit várok a busz indulására. Általában a barátaimmal töltöm ezt a napi 120 percet.  Ha esik az eső, vagy majd télen be kell húzódni az iskola aulájába, vagy a Rocktár előterébe.

Illés (17)

Reggel 6-kor kelek, időben beérek a városba, és gyakorlatilag a tanítás kezdetére érek az iskolához. Délután jellemző a várakozási idő, amit hasznosan szoktam eltölteni. Főleg a barátokkal és csocsózással.

Csilla (17)

Itt ülök. Reggel is, délután is 1/2 óra várakozást lehet számolni, ami nem olyan sok, és a barátnőkkel telik el. Egy padon, a buszállomáson, vagy a suli előtt, esetleg az épületben elvagyunk, eltelik az a 30 perc.

Tibi (18)

Reggel eléggé szorít az idő, 10 percem szokott maradni a megérkezés és az iskolakezdés között, délután érdekesebb, mert 1 órát kell várakoznom. Ezt az időt a haverokra fordítom, különösebben nincs hova menni, így a váróteremben töltjük.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!