Sport 2020. augusztus 21. 12:00

Fit Model kategóriagyőztes lett Huszka Vivien Siófokon

Képgaléria
Fit Model kategóriagyőztes lett Huszka Vivien Siófokon
Nagyszabású, kétnapos versenynek adott otthon Siófok augusztus 15-én és 16-án. A Just Clear Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa nyári versenyeit is itt rendezik többek között Fitmodel, Bikini Fitness és Men’s  Physique kategóriában. Mint korábban portálunk beszámolt róla, félegyházi színekben nagyon eredményesen szerepeltek fekvenyomásban és felhúzásban a Center Gym versenyzői.

A Center Gym egyik tulajdonosa, Huszka Vivien két kategóriában is indult a megmérettetésen, ahol Nestlé Fitness Just Clear Beach Body Fitness Kupa Fitmodel kategóriában IV., a Nestlé Fitness Just Clear-Mymove Beach Fitness Kupa Fit Model kategóriában pedig I. helyezéssel zárta a versenyt.

Nagy Kinga élete első fitneszversenyén vett részt a Nestlé Fitness Just ClearBeach Body Fitness Kupán, Bikini Fitness kategóriában.

Vivien elárulta, hogy három évvel ezelőtt már részt vett hasonló versenyen, és bár akkor megfogadta, hogy ez volt az utolsó, mára már tudja, hogy elhamarkodott kijelentéseket nem tesz. 12 hét volt a felkészülési idő, amely alatt szigorú diétával és edzéssel jutottak el a kívánt eredményig. Felkészülését párja, Tyukász Attila segítette. Legnagyobb szurkolói pedig a gyermekei voltak. Véleménye szerint sokkal nehezebb volt most a felkészülés, mint évekkel ezelőtt, a diéta során voltak olyan napok, amelyeken – ahogyan fogalmazott – elvesztette a humorérzékét.

– A nyár egyik és egyetlen fitneszeseménye volt Siófokon. Kisváros vagyunk, de a budapesti lányok szurkolótábora a miénk mellett eltörpült. Nagyon felemelő volt a félegyháziak lelkesedése – fogalmazott az aranyérmes.

Z. A. 

 

Kövessen minket a Facebookon is!