Helyi hírek 2020. augusztus 27. 13:00

MSZP tisztújitás Kiskunfélegyházán

MSZP tisztújitás Kiskunfélegyházán
A Magyar Szocialista Párt választókerületi szervezetei országszerte új vezetőségeket választanak. Ennek részeként Kiskunfélegyházán is lezajlottak a jelölési folyamatok, és a helyi szervezet tagsága egyöntetű szavazattöbbséggel Horváth Tamást választotta újra elnökké. A 47 éves agrármérnök szakember munkáját Kormányos Imre és Eszik Bence alelnökök segítik majd a jövőben.

A megválasztott elnök a párt helyi szervezeteinek megerősítését és a karakteres baloldali politika folytatását tartja a legfontosabb feladatainak az elkövetkezendő két évben, valamint elkötelezett az ellenzéki összefogás kialakításában a következő országgyűlési választások sikeres megvívása érdekében.



Nagyban segitheti ezeknek a céloknak az elérését, ha a helyiek által is támogatott Eszik Bencét az MSZP országos elnökségébe is beválasztják a közelgő kongresszuson. 



A helyi szervezet ülésén az MSZP frakcióvezető-helyettese, Gurmai Zita is részt vett, és aktiv parlamenti képviseletet ígért a választókerületből érkező ügyekkel kapcsolatban.
 

Kövessen minket a Facebookon is!