Helyi hírek 2020. augusztus 30. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 22. vasárnap – 2020. augusztus 30.

1. Szerdán Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanító emléknapja, szombaton pedig Kalkuttai Szent Teréz anya emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 7-kor tartják a Szent József Kör gyűlését a plébánián. Minden édesapát és leendő édesapát szeretettel várnak.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Szeptember 5-én és 6-án tartják Petőfiszállás-Szentkúton a Kisasszony napi búcsút a szokott rendben. A vasárnapi ünnepi szentmisére kerékpáros zarándoklat indul a Szent István Templom elől, reggel 7 órakor. A szervezők kérik, hogy mindenki vigyen magával láthatósági mellényt és ennivalót.

5. Jövő vasárnaptól, szeptember 6-ától kezdve újra lesznek szentmisék a Kalmár-kápolnában, minden vasárnap délután 4 órakor.

6. Már most hirdetjük, hogy szeptember 20-án, vasárnap a Sarlós Boldogasszony Templomból közvetíti a Kossuth Rádió és a Katolikus Rádió a szentmisét, délelőtt 10 órától, így ezen a vasárnapon nem lesz 9 órai és fél 11-es szentmise. Mindenkit szeretettel hívnak a 10 órai misére, hogy közösen tehessünk tanúságot hitünkről és Isten iránti szeretetünkről.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
 

Kövessen minket a Facebookon is!