Helyi hírek 2014. szeptember 23. 12:30

Lakossági kazán-, ablak-, hűtőcsere pályázatok

Lakossági kazán-, ablak-, hűtőcsere pályázatok
Soron kívül tájékoztatja Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a lakosságot, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 1 milliárd forinttal támogatja a lakások önálló fűtésrendszerének kazáncserével megvalósuló korszerűsítését.





A pályázati úton elnyerhető forrásból lehetőség nyílik a lakóingatlanok elavult állapotú gázkazánjainak új kondenzációs gázkazánra történő cseréjére, és ehhez kapcsolódóan a fűtési és használati melegvíz-rendszerük korszerűsítésére. A gázkazánok cseréjével jelentősen csökkenthető az energiaveszteség és a széndioxid-kibocsátás.

A támogatás vissza nem térítendő támogatás. A jövő héttől ablakcsere- és hűtőprogramot is indít a Minisztérium. Tekintettel arra, hogy a pályázat megjelent, és elvileg 30 napig lesz nyitva, -s már volt példa rá, hogy a meghirdetettnél jóval hamarabb berekesztették a pályázatot, mert olyan sokan pályáztak-, Kiskunfélegyháza Város önkormányzata azonnali hatállyal (szerdától) 1 fő munkatársat állít be a Szociális Csoportnál, aki egész nap rendelkezésére áll az érdeklődőknek a pályázattal kapcsolatosan.
 

Minden információval segíteni kívánjuk a kiskunfélegyháziak pályázási esélyeit!
 

Kapus Krisztián, polgármester
 

Kövessen minket a Facebookon is!