Helyi hírek 2020. szeptember 7. 08:00

Gólyák szállták meg a Móra gimit

Képgaléria
Gólyák szállták meg a Móra gimit
Kétnapos gólyatáborban ismerhették meg évfolyamtársaikat, osztályfőnökeiket, az iskola és a város helyszíneit a legfiatalabb mórások, augusztus 27-én és 28-án.

A 116 résztvevő diáknak a gimnázium helyszínein sportos vetélkedők (csocsó, ping-pong, tollaslabda, labdajátékok) és kreatív feladatok, mint például kocsmatrükkök pénzérmékkel, szívószálból toronyépítés nehézségeivel kellett megbirkózni. Ebéd után a város központjában a Móra-tér és a Hősök Parkja közötti útvonalon, 12 állomáson a gimnázium tanárai várták a gólyákat csapatépítő, logikai és műveltségi játékokkal. A csapatok menetlevél segítségével keresték fel az állomásokat. Könnyű volt felismerni a táborozókat az erre az alkalomra készített egyenpólójuk miatt.

A várost elhagyva Kiskunmajsán folytatódott a program, ahol a Jonathermál Kemping adott tiszta, gondozott, kulturált otthont a tábornak. A napot tábortűzzel, zenével, vidám beszélgetésekkel zárták. Másnap a Jonathermál Fürdő adta lehetőségek előnyeit élvezték a táborozók, hála a ragyogó időjárásnak. A táborzáráson közösen elevenítették fel az emlékezetes pillanatokat a csapatok által készített bemutatkozó videók megtekintésével.

Az ötödik éve nagy sikerrel szervezett program idei megvalósításában óriási szerepet vállaltak az osztályfőnökök Fekete Zoltán (7/E), Szana Beáta (9/A), Vidéki Andrea (9/B) és Kiss-Fekete Bence (9/C).

A program főszervezője Kissné Fekete Éva, az osztályfőnöki munkaközösség vezetője volt.

 

Kövessen minket a Facebookon is!