Helyi hírek 2020. szeptember 6. 10:00 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 23. vasárnap – 2020. szeptember 6.

1. Vasárnap délután 6 órakor szentségkitétellel kezdik az első vasárnapi szentségimádást.

2. Hittanórát szerveznek bérmálási előkészítővel a Móra Ferenc Gimnáziumban szeptember 11-én, pénteken délután 3 órakor a földszinti 3-as teremben.

3. Bérmálási előkészítőt szerveznek azoknak, akik már elvégezték a 8. osztályt. A megbeszélés ugyancsak szeptember 11-én, pénteken délután 3 órakor lesz, de a plébánián.

4. A Palestrina kamarakórus szeretettel hívja az érdeklődőket szeptember 20-án, vasárnap az esti szentmise után tartandó rövid hangversenyre, amelyben az Oltáriszentségről szóló énekek hangzanak el. 

5. Nagyon sok szabad szentmise van a következő napokban, hetekben. Akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a plébániára!

6. Kérik a kedves híveket, ha anyagi lehetőségeik engedik, fizessék be az egyházi adót. Ezt megtehetik a plébánián és postai csekken, amelyek az újságos asztalról elvihetőek.

7. Egyházközségi zarándoklatot szerveznek október 17-én, szombaton Bodajk, Székesfehérvár útvonalon. A részvételi díj 4000 forint személyenként.   Jelentkezni plébánián lehet a díj befizetésével.

 

Kövessen minket a Facebookon is!