Helyi hírek 2020. szeptember 13. 14:00 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 24. vasárnap – 2020. szeptember 13.

1. Szeptember 18-án, pénteken délután 6 órától szentségimádás lesz a templomban.

2. Hittanórát szerveznek bérmálási előkészítővel a Móra Ferenc Gimnáziumban ugyancsak szeptember 13-án, pénteken, délután 3 órakor a földszinti 3-as teremben.

3. Bérmálási előkészítőt szerveznek a plébánián azoknak, akik már elvégezték a 8. osztályt, de nem tudnak ott lenni a gimnáziumban. Az első találkozás október 3-án, szombaton este a szentmise után lesz.

4. A temetési rend megváltozása miatt ezután szerdán és csütörtökön csendes misét tartanak a templomban.

5. A Palestrina kamarakórus szeretettel hívja az érdeklődőket szeptember 20-án, vasárnap az esti szentmise után tartandó rövid hangversenyre, amelyben Oltáriszentségről szóló énekek hangzanak el. 

6. Nagyon sok szabad szentmise van a következő napokban, hetekben. Akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a plébániára!

7. Akik szeretnék az Új Ember újságot megvásárolni, menjenek be a plébániára és rendeljék meg a 3. negyedévi számokat. A rendelés összege 4050 forint.

8. Szeptember 20-án, jövő vasárnap a közösségi ház építéshez kérik a kedves hívek adományait.

9. Szeptember 27-én, vasárnap délután 4 órakor szentmise keretében szolgáltatják ki a betegek szentségét. Előtte 3 órától már lesz gyóntatás.

10. Egyházközségi zarándoklatot szerveznek október 17-én, szombaton Bodajk, Székesfehérvár útvonalon. A részvételi díj 4000 forint személyenként. Jelentkezni lehet a plébánián a díj befizetésével.

 

Kövessen minket a Facebookon is!