Hirdets
Helyi hírek 2020. szeptember 13. 10:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 24. vasárnap – 2020. szeptember 13.

1. Hétfőn a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe, kedden a Fájdalmas Szűzanya emléknapja, szerdán pedig Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök vértanúk emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaóra lesz a templomban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Szeptember 15-én, kedden, a Fájdalmas Szűzanya ünnepén tartják a Kálvária búcsúját délután 4 órakor, jó idő esetén kint a Kálváriánál, rossz idő esetén pedig a templomban. Közös vonulás nem lesz, oda a helyszínre várják a híveket. A búcsúi szentmise után – szokás szerint – szendviccsel és üdítővel is megvendégelik a jelenlévőket.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Szeptember 20-án, jövő vasárnap a
Sarlós Boldogasszony Templomból közvetíti a Kossuth Rádió és a Katolikus Rádió a szentmisét délelőtt 10 órától. Ezen a vasárnapon nem lesz 9 órai és fél 11 órai szentmise. Mindenkit szeretettel hívnak a 10 órai misére, hogy közösen tehessünk tanúságot hitünkről és Isten iránti szeretetünkről a rádió hullámain keresztül.

6. Két hét múlva, szeptember 27-én, délelőtt a ½ 11-es szentmisén lesz az elsőáldozás. Szeretettel kérik a híveket, foglalják imáikba az elsőáldozókat, hogy a szentségi Jézussal való találkozás valóban életre szóló elkötelezettséget jelenthessen számukra.

7. A vírusjárványra való tekintettel kérik a szentmiséken a maszk viselését, a templomba belépéskor a kezek fertőtlenítését és lehetőség szerint a fizikai távolság tartását.


Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
 

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus