Helyi hírek 2020. szeptember 27. 10:00 Forrás: Sarlós Boldogasszony Templom

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei

A Sarlós Boldogasszony Templom hírei
Évközi 26. vasárnap – 2020. szeptember 27.

1. Kedden Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok ünnepe, szerdán Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító emléknapja, csütörtökön Lisieux-i Szent Teréz emléknapja, pénteken pedig a Szent Őrzőangyalok emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-kor Bibliaórát tartanak a templomban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. Hétfőn kivételesen elmarad a Szent József Kör gyűlése.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. Kérik azokat a fiatalokat, akik májusban bérmálkoztak volna, hogy október 1-jén, csütörtök vagy 2-án, péntek este ½ 7-re menjenek be a plébániára.

6. Pénteken elsőpéntek, szokás szerint 24 órás szentségimádással.

7. A betegek kenetének felvételére lesz lehetőség október 4-én, jövő vasárnap délután 4 órakor. Előtte 3 órától gyónási lehetőség lesz a templomban. Jövő vasárnap a Kalmár kápolnában nem lesz szentmise.

8. Októberben minden nap (hétfő kivételével) az esti szentmise előtt ½ 6-kor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságunkkal kérjük a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségünkért.

9. Kérik, hogy akik még nem rendezték idei egyházi adójukat és van rá lehetőségük, a következő hetekben a plébánia irodájában tegyék ezt meg. Gondoskodó szeretetüket hálásan köszönik!

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!

 

Kövessen minket a Facebookon is!