Helyi hírek 2020. szeptember 27. 14:00 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 26. vasárnap – 2020. szeptember 27.

1. Most vasárnap délután 4 órakor szentmise keretében szolgáltatják a ki a betegek szentségét. Előtte 3 órától már lesz gyónási lehetőség. Este 7 órakor nem lesz szentmise a templomban.

2. Hétfőtől az esti szentmisék kezdési időpontja megváltozik. Hétköznap este 5 órakor, szombaton és vasárnap 6 órakor kezdik az esti misét.

3. Szerdán, Szent Jeromos ünnepén déltől szentírásolvasást szerveznek a templomban. Akik részt tudnak venni, a sekrestyében jelentkezzenek!

4. Csütörtökön délután 4 órakor szentségkitétellel csendes szentségimádás kezdődik papi és szerzetesi hivatásokért.

5. Októberben hétköznap az esti szentmisék után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 6-kor kezdik a közös rózsafüzér-imádságot.

6. Bérmálási előkészítőt szerveznek a plébánián azoknak, akik már elvégezték a 8. osztályt, de nem tudnak ott lenni a gimnáziumban. Az első találkozás október 3-án, szombaton este a szentmise után lesz.

7. Október 3-án este 7 órakor a zene világnapja alkalmából koncert lesz a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

8. Egyházközségi zarándoklatot szerveznek október 17-én, szombaton Bodajk, Székesfehérvár útvonalon. A részvételi díj 4000 forint személyenként.   Jelentkezni lehet a plébánián a díj befizetésével.

 

Kövessen minket a Facebookon is!