Helyi hírek 2020. szeptember 25. 18:00

Előzetes letartóztatásba került egy kiskunfélegyházi férfi

Előzetes letartóztatásba került egy kiskunfélegyházi férfi
Előzetesbe került egy kiskunfélegyházi férfi, aki augusztusban és szeptemberben négyszer lopott el áruházakból élelmiszert, táskát, borotvát, de háromszor lebukott.

A 33 éves férfi a gyanú szerint egy kiskunfélegyházi áruház parkolójában augusztus 26-án segített elrejteni azokat a ruhaneműket, amelyeket élettársa az áruházból lopott el, azonban a kiérkező járőr tetten érte őket, és a ruhák visszakerültek a boltba. A nyomozóhatóság szerint a férfi ugyanezen a napon elemelt egy szövettáskát is: kihasználta az eladó figyelmetlenségét, és kidobta az ablakon az árut – adta hírül a megyei hírportál.

Szeptemberben pedig kétszer ugyancsak kiskunfélegyházi áruházakból vitt el hátizsákot, laptoptáskát, élelmiszereket, és borotvát, de egy alkalommal a biztonsági őrök megakadályozták a távozását, egyszer pedig visszakísérték az üzletbe. A járásbíróság a sorozatjellegű lopások elkövetésével gyanúsított férfi letartóztatását a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében rendelte el. A bíróság döntését az ügyészség tudomásul vette, a gyanúsított és a védő fellebbezést jelentettek be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el.

 

Kövessen minket a Facebookon is!