Sport 2014. szeptember 25. 09:40

Kiesett a kupából a Kiskunfélegyházi HTK

Kiesett a kupából a Kiskunfélegyházi HTK
A mostani szezonban sem jutott sokáig a Bács Megyei Kupában a Kiskunfélegyházi HTK. Az elmúlt évek bajnoki menetelése ellenére idén is korán búcsúzott a kupától a félegyházi csapat. Az együttes a 3. fordulóban a megyei II. osztály északi csoportjának listavezetőjéhez, a Városföldi SE-hez látogatott. Az egy osztállyal lentebb játszó ellenfél otthonában 2-2-es döntetlen született, ami a szabályok szerint a Városföld továbbjutását eredményezte.

Két jó formában lévő együttes csapott össze szeptember 24-én, a Bács Megyei Kupa 3. fordulójában. A hazai pályán szereplő Városföldi SE 5 győzelemmel kezdett a megyei II. osztályban, csakúgy mint a megyei I. osztályban játszó Kiskunfélegyházi HTK.

 

A mérkőzés félegyházi rohamokkal kezdődött, melynek eredményeképpen a 7. percben Balog Szabolcs Marcell megszerezte a vezetést. (0-1)

Bő tíz perccel később tovább nőtt a KHTK előnye, egy kiugratást követően Némedi Norbert talált a hálóba. (0-2)

 

Ekkor úgy tűnt, hogy eldőlt a továbbjutás sorsa, de a hazai együttes nem adta fel, sőt a 26. percben Kiss László révén szépíteniük sikerült. (1-2)

 

A nyílttá váló játékban mindkét csapat előtt adódott helyzet, de újabb gólt a 68. percben a városföldiek szereztek, amivel kiegyenlítették az állást. (2-2)

 

Ez az eredmény a szabályok szerint már a hazai együttes továbbjutását eredményezte.

 

A Kiskunfélegyházi HTK a hajrában ugyan mindent megtett az újabb találat megszerzéséért, de a helyzetek ezúttal kimaradtak, így a félegyháziak némi meglepetésre kiestek a Bács Megyei Kupából.

 

Bács Megyei Kupa 3. ford.

Városföldi SE- Kiskunfélegyházi HTK (1-2) 2-2

gólszerzők: 26. p. Kiss László, 68. p. Kiss László ill. 7. p. Balog Szabolcs Marcell, 19. p. Némedi Norbert

 

G. Z.

Kövessen minket a Facebookon is!