Hirdetmények 2020. szeptember 30. 08:00

Őszi szünidei étkeztetés

Őszi szünidei étkeztetés
Déli meleg főétkezést kínál 5 hónapos kortól Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szünidei gyermekétkeztetés keretében az őszi szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére.

A 2020/2021-es tanév őszi szünetében 5 munkanapon – október 26-ától október 30-áig – kínálja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő e napjai alatt iskolai, óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül valamint igény szerint soron kívül is be lehet benyújtani a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.), telefonon a 76/562-047 számon adnak tájékoztatást.

A szünidei étkeztetést a Szikra-Vill Kft. konyhája teszi lehetővé. (Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium épületének konyhája, 6100 Kiskunfélegyháza Kossuth u. 34.)    

 

Kövessen minket a Facebookon is!